Cataleya fase 3 - penthouses en appartementen in Marbella

To change image, hover mouse over thumbnails below

Samenvatting
 Referentie
:
160
 Prijs
:
Vanaf €410,000
 Locatie
:
Marbella
 Slaapkamers
:
2
 Badkamers
:
2
Omschrijving

Uw laatste kans om in de meest interessante ontwikkeling in het Marbella-gebied te kopen. (Uitstekende kwaliteit met de beste prijs / kwaliteit verhouding.)


Cataleya fase 3 is een residentiële community, bestaande uit hoogwaardige appartementen en
penthouses gebouwd op 10 gebouwen. Het land beslaat meer dan 27.000 vierkante meter wat zorgt voor een geweldige buitenruimte voor verbluffend duurzame tuinen, binnen- en buiten zout/chloor zwembad en een nieuw revolutionair concept van "Buitensport & Recreatie gebied". De grootte van het land, de lage dichtheid van gebouwen en de zorgvuldige ontwerp van de blokken hebben een nieuw concept van het complex, omgeven door de natuur, mogelijk gemaakt voor een moderne levensstijl, met het behoud van de charme van Andalusië.


De meeste trendy ontwikkeling in de omgeving van Marbella, de hoogst mogelijke kwaliteit, super modern met veel glas en een state of the art Porcelanosa keuken en onberispelijke badkamers. De keuken is voorzien van topapparatuur van Siemens met wasmachine en aparte droger en zonneboiler in de bijkeuken.


De begane grond appartementen hebben een extra kamer, verbonden met de keuken wat ze onderscheidt andere appartementen; Terrassen zijn 77m en een aparte tuin (168 - 333m2). Appartementen op de middelste verdieping hebben een terras van 50-135m2 en penthouses een terras van 79m2 plus een solarium van 65m2.
Er is ongetwijfeld geen nieuw project met dezelfde uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Fase 3 is nu in de verkoop. Prijzen vanaf €410.000

 

  • Begane grond. Ruimte voor 2 auto's plus opslagruimte (22m) verbonden met keuken (plattegrond)
  • Middelste verdieping. Ruimte voor 3 auto's plus opslagruimte.(plattegrond)
  • Block 1 penthouse B. Ruimte voor 3 auto's plus opslagruimte.(plattegrond)

 

Download brochure »

Download prijslijst »
Informatie aanvragen

EHMarbella neemt uw privacy serieus. Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen en niet langer bewaard dan noodzakelijk. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Naam (*Verplicht)
Email: (*Verplicht)

Telefoon:Vul deze code in ter
voorkoming van spam.


Bericht: (*Verplicht)

Zoek een woning
 

 

 
Specials