MEISHO HILLS - Villa's

To change image, hover mouse over thumbnails below

Samenvatting
 Referentie
:
15
 Prijs
:
€1,556,000
 Locatie
:
Puerto Banus
 Slaapkamers
:
2
 Badkamers
:
2
Voorzieningen
 Zwembad
:
Ja
 Garage
:
Ja
 Airconditioning
:
Ja
 Lift
:
Ja
Omschrijving

Meisho Hills ligt in het prestigieuze Siera Blanca. De ontwikkelaar heeft veel aandacht besteed om architectuur en wooncomfort in harmonie te brengen. Over de indeling, inrichting en gebruik van materialen is goed nagedacht met als resultaat een zeer comfortabele en moderne woning.

Ligging:
Het complex ligt in Siera Blanca en grenst aan het natuurlijke parkland en de beschermde pijnboomgebieden van Naqules. Meisho Hills ligt op enkele minuten rijden van het centrum van Marbella en Porto Banus.

Faciliteiten:
De gemeenschappelijke faciliteiten op de locatie bestaan uit twee buitenzwembaden, drie wellnessruimtes voorzien van fitness, verwarmd binnenbad, sauna's en turkse baden. Rondom het complex bevinden zich sprookjesachtige tuinen met unieke verlichting.

Woningen:
Meisho Hills biedt zes type villa's met de keus uit twee-, drie- of vierslaapkamervilla's, ieder met een eigen ensuite badkamer met whirlpool. Daarnaast heeft iedere villa een private parkeerplaats voor twee of drie auto's en in de basement zijn verschillende ruimtes die omgebouwd kunnen worden tot fitnessruimte, mediasuite en/of wijnkelder. De villa's variëren in omvang van 350 tot 900 m2 inclusief terrassen en garages. Afhankelijk van het type hebben velen een dakterras tot 248 m2 met een verrassende Zen-daktuin, private zwembad en eigen lift.

Prijzen: De prijzen zijn vanaf € 1.556.000,=

Download prijslijst

Download brochure
Informatie aanvragen

EHMarbella neemt uw privacy serieus. Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen en niet langer bewaard dan noodzakelijk. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Naam (*Verplicht)
Email: (*Verplicht)

Telefoon:Vul deze code in ter
voorkoming van spam.


Bericht: (*Verplicht)

Zoek een woning
 

 

 
Specials