Appartementen op de New Golden Mile - Belaire

To change image, hover mouse over thumbnails below

Samenvatting
 Referentie
:
149
 Prijs
:
Vanaf €244,000
 Locatie
:
Estepona
 Slaapkamers
:
2
 Badkamers
:
2
Omschrijving

Belaire is een nieuwe ontwikkeling, bestaande uit 63 moderne appartementen en penthouses. Het complex is zowel modern als elegant. De gemeenschap is volledig omheind, met privé zwembad en aangelegde tuinen, alsmede een ondergrondse parkeergarage en bergingen.

Het is gelegen in de New Golden Mile, op slechts een kilometer afstand van het strand. Een van de belangrijkste kenmerken van dit nieuwe complex is dat het op loopafstand is van allerlei voorzieningen, restaurants, 3 bekende supermarkten, apotheek, winkels, etc ...


De appartementen zijn ontworpen om optimaal gebruik te maken van het natuurlijke licht. Toegang tot de buitenruimte via het terras creeert een constant gevoel van vrijheid. De open keuken wordt geïntegreerd in de woonkamer en geeft een vriendelijke en vertrouwde sfeer. De keuze van de materialen is zorgvuldig onderzocht teneinde de meest comfortabele levenskwaliteit garanderen.


Prijs vanaf: €244.000

 

Download prijslijst >>

Download brochure >>

Download plattegrond appartementen >>

Download plattegrond penthouses >>

 

 
Informatie aanvragen

EHMarbella neemt uw privacy serieus. Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen en niet langer bewaard dan noodzakelijk. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Naam (*Verplicht)
Email: (*Verplicht)

Telefoon:Vul deze code in ter
voorkoming van spam.


Bericht: (*Verplicht)

Zoek een woning
 

 

 
Specials