Top choice appartementen Los Arrayanes Golf

To change image, hover mouse over thumbnails below

Samenvatting
 Referentie
:
10
 Prijs
:
€492,000
 Locatie
:
Benahavis
 Slaapkamers
:
3
 Badkamers
:
2
Omschrijving

Natuurlijk zijn er ook binnen Los Arrayanes Golf appartementen die zich qua afmeting , privacy en orientatie onderscheiden van de rest. Een voorbeeld hiervan zijn de volgende twee excl apart.


Blok 3


A. In blok 3 een 3 slaapkamer , 2 badkamer appartament volledig zuidwest georienteerd.Dit impliceert van sochtends tot laat in de avond de zon . Daarnaast is het een van de weinige apart. met een enorm terras van ruim 80 m grenzend aan de woonkamer en keukenIn dit excl.apart. hebben beide badkamers 2 wasbekken en schuifdeuren die in de wand verdwijnen.

Prijs sterk gereduceerd tot 575.000 euro

B. Een absoluut onderscheidend apartement is ook nummer 3012, een begane grond.Het is een gewijzigde variant die het apartement veel groter maakt , met een keuken van 19 m,Een salon , eetkamer van 45 m en grenzend de eetkamer een private patio van 12 meter en terras van 35 m.

Prijs 492.000 euro.


Blok 5

In blok 5 penthouse , 4 slaapkamers , 3 badkamers , gelaagde structuurZuidwest orientatie . Bovenetage de vierde slaapkamer met badkamer ensuite en enorm zonneterras.Dit is het enige 4 slaapkamer appartement aanwezig.

Prijs sterk gereduceerd tot 750.000 euro
Informatie aanvragen

EHMarbella neemt uw privacy serieus. Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen en niet langer bewaard dan noodzakelijk. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Naam (*Verplicht)
Email: (*Verplicht)

Telefoon:Vul deze code in ter
voorkoming van spam.


Bericht: (*Verplicht)

Zoek een woning
 

 

 
Specials